Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 15:30

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: ΜΗΤΕΡΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ

Το μικρό αγόρι δέχεται τις κλωτσιές και τις μπουνιές της μητέρας του επειδή δεν είχαν πιστωθεί στο λογαριασμό της τα χρήματα του επιδόματος για το παιδί

Σοκ προκαλεί το βίνεο με μια μητέρα να ξυλοφορτώνει άγρια το παιδί της επειδή δεν είχαν πιστωθεί στον τραπεζικό της λογαριασμό τα χρήματα για ένα κοινωνικό επίδομα.

Το περιστατικό συνέβη στη ρωσική πόλη Λαμπιτνάνγκι τον περασμένο Νοέμβριο αλλά το βίντεο δημοσιεύθηκε σε κοινωνικά δίκτυα την Τετάρτη.

Το βίντεο ξεκινά με την μητέρα να βρίσκεται μέσα σε ένα κατάστημα και μπροστά σε ένα ΑΤΜ για να κάνει ανάληψη χρημάτων έχοντας στο πλευρό της το μικρό αγόρι. Ξαφνικά η γυναίκα αρχίζει να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές στο παιδί. Μετά από παρατήρηση ενός παριστάμενου, η γυναίκα παίρνει το παιδί από το χέρι και βγαίνει από το κατάστημα. Εκεί ξεκινά νέος γύρος κακοποίησης με την μητέρα να αρπάζει το παιδί και κυριολεκτικά να το πετάει πάνω στο χιόνι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια φεύγει ατάραχη χωρίς να νοιάζεται για την υγεία του μικρού αγοριού.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα η 35χρονη Ζάνα Βόιτισεκ, όπως είναι το όνομα της γυναίκας, χτύπησε το παιδί της γιατί δεν είχαν πιστωθεί στον τραπεζικό της λογαριασμό τα 2.000 ρούβλια (25 δολάρια) του κοινωνικού επιδόματος που δικαιούται για το παιδί της. Όπως προέκυψε, δε, η 35χρονη πάσχει από ψυχική διαταραχή. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας που ξεκίνησε με τη δημοσιοποίηση του σοκαριστικού βίντεο.

Πηγή:protothema.gr

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ